Milieuwerkveld

Het milieuwerkveld is breed, hier ziet u in welke vakgebieden en voor welke organisaties wij actief zijn.→

Kandidaten

Op zoek naar een uitdagend project? Hier leest u hoe wij te werk gaan. →

Opdrachtgevers

Wilt u informatie over onze werkwijze of wilt u een project aanmelden, ga dan naar deze pagina. →

Over MilieuProfiel

MilieuProfiel is een gespecialiseerd bureau voor milieukundigen. Onze medewerkers voeren werkzaamheden uit in de milieusector gelieerde vakgebieden zoals ruimtelijke ordening en civiele techniek. Bij milieuwerkveld treft u een overzicht aan.

Tevreden medewerkers, tevreden opdrachtgevers

Bij MilieuProfiel vormen de capaciteiten, motivatie en persoonlijke voorkeuren van de medewerker het uitgangspunt.
Behalve de werkervaring van de medewerker is dus vooral het profiel van de medewerker bepalend voor geslaagde wekzaamheden. Dit zorgt voor tevreden medewerkers én opdrachtgevers.

Doen waar je goed in bent

Dat wil iedereen. Dat geldt voor ons, onze klanten en onze medewerkers. Je kunt pas doen waar je goed in bent als je als medewerker in de juiste functie zit. En als u als opdrachtgever met een gerust hart werkzaamheden kunt uitbesteden, waar geen kennis voor is. Met dat uitgangspunt doen wij ons werk. Wat zijn de eisen en verwachtingen van de klant? En welke medewerkers kunnen de werkzaamheden zelfstandig uitvoeren, zodat wij succesvol kunnen opleveren? Wij zorgen ervoor dat iedereen tevreden is.

Niet de grootste, wel de beste

Wij zijn niet het grootste bureau. Daar streven wij ook niet naar. We willen wél de beste zijn. Wij streven naar optimale tevredenheid bij zowel onze klanten als medewerkers. Wederzijds respect en gelijkwaardigheid in de onderlinge samenwerking en communicatie staan hierbij voorop.

Onze ambitie

MilieuProfiel investeert continu in haar bedrijfsvoering. Uitstekende tarieven, voorwaarden en dienstverlening voor klant en medewerker zijn hier het resultaat van. Van toegevoegde waarde zijn is onze ambitie.

Lees meer over ons kwaliteitskeurmerk en onze ambities voor duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen!

Recente vacatures

Open sollicitatie? Stuur ons uw CV!